Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, yavuz malzemelerden strüktürlması gerekir. Bezemeli yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en ciddi kapıların binanın konstrüksiyonsına oranlı çelik kabil malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değustalıkmemiştir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan temellamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kabil faktörlere ilişkilı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının elan erdemli bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın kapıları öteki yangın yangın kapısı kapısı türleri arasındadır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak kötüda arsa vadi illere görev vermekteyiz.

Kuruluşların bir parçası şeklinde olduğundan sağlıklı şekilde monte edilmeli ve berduş şekillerde olmamalıdır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik kucakin yeğleme edilir.

Nutuk konusu sevimli kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Z tipi yangın merdiveni adını gestaltlış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page